Het groot studenten voetbal toernooi 2017

Als ik later groot ben 2017
23 mei 2017
Staddag: Monopoly 2017
24 augustus 2017
Toon alles

Het groot studenten voetbal toernooi 2017

FC STURAD heeft nadat het vorig jaar bij het FC Kunde toernooi een goede prestatie had geleverd, dit jaar gekozen voor een 2e toernooi. Deze 10 sporters moesten de eer hooghouden voor sv STURAD.

Het toernooi begon met een poule waarin 5 teams zaten. STURAD was ongenaakbaar in poule en werd eerste. Vanaf toen volgde de knock- out fase. Zo werd door een klinkende 7-0 overwinning in de achtste finales op Center meteen aandacht verkregen door verschillende scoutes op de tribune. Zo nam middenvelder Joep van den Bogaart zelfs 4 treffers op zijn naam.

In de kwart finale kwam STURAD op een 0-1 achterstand. Dat bleef zo voor enkele minuten, maar met nog 5 minuten te spelen, kwam er een gouden wissel. Hij kwam, hij nam aan, hij scoorde. Zo stond het met nog 3 minuten op de klok 1-1. Maar de druk was hoog op de tegenstander en zo viel de 2-1 snel na de 1-1. Maar het was nog niet goed genoeg voor sv. STURAD. Door een fenomenaal afstand schot van Emiel de Vries van een meter op 30, waarbij de keeper te ver voor zijn doel werd het 3-1. FC STURAD staat in de halve finale.

De halve finale was tegen een “echt” voetbal team, welke zeer agressief speelde, waardoor we onder hoge druk stonden. Na lang kranig te hebben geweerd, viel de 0-1. FC STURAD gaf niet op, zo kregen Joep en Sam nog een grote kans, maar dat mocht niet baten. Het doek viel hier voor dit talentvolle team.

Al met al een gezellige dag, waarbij ook wat biertjes genuttigd zijn. Maar zeker een goede voorbereiding voor het FC Kunde toernooi op 17 en 18 juni.