Sjaarscie 1: kroegentocht

Staddag: Monopoly 2017
24 augustus 2017
Sjaarscie 2: bowlen
21 september 2017
Toon alles

Sjaarscie 1: kroegentocht

De 1e sjaars activiteit was al weer aangebroken. De beruchte kroegentocht stond op de planning. Dit jaar gingen we maar liefst langs 5 kroegen in het centrum van Nijmegen. We begonnen bij Café Goossens, hier werden we op een nuchtere maag getrakteerd op een shotje waarvan onze buik zich direct 6x opdraaide. Nadat onze buikjes waren hersteld door wat bier en wijn, mochten we aanstalten maken richting Next Level. Toen we daar aankwamen stond daar een STURAD shotje op ons te wachten, een echte sambuca met blue Curacao.

In deze kroeg was er gelegenheid tot het spelen van een aantal drank spellen, zodat het ijs kon worden gebroken. Na deze kroeg en een aantal drankspelen verder, ging het eigenlijk alleen nog maar bergafwaarts met iedereen. Zo vervolgde we onze reis naar Café van Rijn, waar wederom een heerlijke alcoholische versnapering op ons stond te wachten. In deze kroeg was de toilet zo schoon, dat er een massale volle blazen ontsteking uitbrak. Nadat iedereen was opgelucht konden de biertjes rijkelijk vloeien en werd het Rad veelvuldig gebruikt.

Omdat de logica van de kroegentocht zo goed was, konden we weer naar Bascafé (waren we net voorbij gelopen, maar wie houdt er nou niet van lopen). In Bascafé werden we eigenlijk steeds minder capabel, maar gelukkig was de sjaarscommissie nog in staat om ons richting het eindstation, tevens stamkroeg, de Malle Babbe te leiden. Vanaf daar mogen jullie zelf invullen hoe dit is afgelopen…