Sjaarscie 4: Leer ‘ns Lieren

Bestuurswissel
5 oktober 2017
Eerstejaarsborrel & Jaarclubpresentatie
26 oktober 2017
Toon alles

Sjaarscie 4: Leer ‘ns Lieren

Het nieuwe bestuur van sv. STURAD kon in haar eerste week meteen aan de slag met de inauguratie van de nullen. Nadat het stempelen en het ondertekenen van alle bullen voor de nullen was gelukt, was het bestuur er helemaal klaar voor! Op 12 oktober stond de activiteit Leer 'ns Lieren op de planning, het moment waar de nullen lang op gewacht hadden. Zoveel mogelijk nullen en ouderejaars waren verzameld in NEXT LEVEL.

Na het starten van het Leer 'ns Lieren gingen de groepen nek aan nek tijdens de beruchte Adt-wedstrijd. Uiteindelijk waren Pleun en Timo aangewezen om tegen elkaar te strijden. Op het nippertje won Timo de Adt-wedstrijd. Timo mocht het vervolgens opnemen tegen onze Adt-koning van de afgelopen twee jaar Wouter. Helaas wist Timo de Adt-koning niet te verslaan en mag Wouter nog een jaartje op zijn troon blijven zitten, want Timo heeft deze battle op een haartje na verloren. Na het bepalen van de Adt-koning van het jaar 2017 – 2018 was het op het officiële gedeelte aangekomen.

Alle nullen waren aan het einde van de avond geïnaugureerd en zijn nu volwaardige leden van sv. STURAD. De avond werd voortgezet in Café van Rijn. We willen alle eerstejaars van dit jaar hartelijk welkom heten bij onze mooie vereniging!