Staddag: Monopoly 2017

Het groot studenten voetbal toernooi 2017
31 mei 2017
Sjaarscie 1: kroegentocht
7 september 2017
Toon alles

Staddag: Monopoly 2017

Ook dit jaar was STURAD weer aanwezig bij de Staddag van de HAN- intro. Zo stonden we in de vroege uurtjes al klaar met het uitslaap ontbijt voor alle nieuwe studenten van de HAN in Nijmegen. Nadat we alle nieuwe studenten voorzien hadden van een heerlijke uitbrak maaltijd, welke er bij sommige niet in bleef zitten en bij andere er zelfs niet eens in ging, begon de Monopoly door de stad.

Bij deze activiteit stond sv STURAD met 2 activiteiten in de Molenstraat. Zo had het Herendispuut RAS en het gemengde dispuut JNSP, beide onderdeel van sv STURAD, respectievelijk het Megatwister en het Autoproppen. Zo zijn beide van deze activiteiten al jaren een begrip tijdens de Monopoly en komen hier jaarlijks de meeste groepen langs.

Na al vele jaren deze activiteiten te doen, zagen we dit jaar dat de heupen en de flexibeliteit van de meeste nieuwe studenten nu nog goed zijn(al verwachten we dat de studententijd die ze tegemoet gaan hier geen goede invloed op zal hebben). Zo zagen we bij het megatwister salto’s, burpees en twerkende studenten voor ons, maar bij het autoproppen zagen we hoofden bij de gaspedalen en kwamen de benen half uit het raam. Al met al een zeer geslaagde dag, met als toppunt: DE AUTO IS HEEL GEBLEVEN BIJ HET AUTOPROPPEN!!!