Bestuur

Huidig bestuur (Bestuur ’17-’18)

Voozitter: Youri Don
Ik zal mezelf even voorstellen! Ik ben Youri Don, 21 jaar oud en ik ben woonachtig in het mooie Nijmegen. Ik ga nu mijn tweede jaar in bij sv. STURAD. Afgelopen jaar ben ik begonnen met de opleiding Facility Management aan de HAN. Helaas was dit niet helemaal wat ik zocht waardoor ik nu een tussenjaar heb genomen om goed te oriënteren op een nieuwe opleiding. Daarnaast was ‘t het jaar waarin STURAD veel voor mij heeft betekend. Zo heb ik er een grote vriendengroep bij gekregen, mooie avonden in de kroeg beleeft en daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan bij de commissie waar ik mij voor heb ingezet; de Akcie. Aan het einde van het vorige schooljaar werd mij gevraagd of ik de functie van voorzitter wil betreden binnen het 56e bestuur der sv. STURAD. Nadat ik hier kort over nagedacht heb, was ik al snel om. Ik kijk dan ook uit naar een jaar waarin wij als bestuur, maar ook zeker als vereniging een mooie tijd tegemoet gaan met veel nieuwe vriendschappen, leuke kroegavonden en toffe activiteiten!
Secretaris: Cas Cremers
Hoi allemaal! Mijn naam is Cas Cremers, 21 jaar oud en ik zit momenteel in mijn vierde en tevens laatste jaar van de opleiding Chemie aan de HAN, maar nog lang niet student af! Halverwege mijn eerste jaar ben ik in Nijmegen komen wonen en ik was gelijk verkocht. Toch miste ik iets. Ik was op zoek naar een groep gezellige mensen om mee te feesten, want eerlijk is eerlijk, bij de opleiding zijn dat er niet zo gek veel. In oktober 2015 kwam ik sv. STURAD online tegen en ik heb me meteen ingeschreven: tot op heden een van de beste keuzes van mijn leven. In mijn eerste STURAD-jaar ben ik nog een beetje op de achtergrond gebleven maar heb ik wel een hechte jaarclub gevormd. Vanaf vorig jaar ben ik pas echt actief geworden door (bijna) elke donderdag aanwezig te zijn en deel uit te maken van de Galacie en natuurlijk het befaamde IC. Uiteindelijk aan het eind van vorig jaar ben ik gevraagd of ik een bestuursfunctie zou willen vervullen. Na enige twijfel heb ik toch besloten om deze uitdaging aan te gaan en ik heb er enorm veel zin in! Dit jaar zal ik de functie Secretaris bekleden en ik hoop met de andere toppers van het 56e bestuur sv. STURAD nog meer te laten groeien!
Penningmeester: Sanne Giling
Hoi! Mijn naam is Sanne Giling, ben 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Bedrijfseconomie aan de HAN in Nijmegen. Ik woon al bijna mijn hele leven in de buurt van Nijmegen en ben daarom 2 jaar geleden naar Nijmegen verhuisd. Voor mij is Sv. STURAD de ideale verrijking van mijn studenten leven. Daarom heb ik de afgelopen 2 jaar mij op verschillende fronten ingezet voor de vereniging. De commissies waarin ik heb deelgenomen zijn: Penningmeester van het IC, de Galacie, Kasco en Akcie. De feestjes, disputen, jaarclubs en andere bijkomstigheden maken mijn studententijd helemaal af. Dit jaar ben ik gevraagd om het penningmeesterschap op mij te nemen. Ik kijk er met plezier naar uit om samen met de andere bestuursleden van het 56E bestuur er een top jaar voor Sv. STURAD neer te zetten!
Coördinator Commissies: Marlou Greve
Dit jaar krijg ik de eer om de functie als Coördinator Commissies te bekleden. Ik ben Marlou Greve, 23 jaar en sinds 2014 lid van sv. STURAD. Momenteel zit in mijn derde jaar van mijn studie Facility Management. De stap om naar het mooie Nijmegen te verhuizen en het vertrouwde Eindhoven achter mij te laten heb ik geen seconde spijt van gehad. Het is een geweldige stad, super leuke mensen ontmoet en het is een plezier om hier te wonen. Verschillende commissies heb ik vervuld binnen STURAD en jaarclub Pavos opgericht. De uitdaging om samen met een groep iets neer te zetten voor de vereniging geeft mij energie! Mijn doel is om samen met het bestuur, de commissies en leden er een top jaar van te maken en vele mooie momenten met elkaar te beleven.
Functionaris PR & Sponsoring: Maura Hartemink
Heehee! Mijn naam is Maura Hartemink en ben 19 jaar. Afgelopen jaar heb ik Food & Business gestudeerd, zo ben ik in het prachtige Nijmegen terecht gekomen. Momenteel zit ik in een tussenjaartje, maar in september 2018 ga ik weer beginnen aan een nieuwe opleiding. Sinds het begin van mijn leventje in Nijmegen, ben ik al lid bij sv. STURAD. Dit doordat twee van mijn huisgenootjes ook bij de vereniging zitten. Al snel vond ik het zó tof bij de vereniging, dat ik graag meer betrokken wilde raken. Dit heb ik in mijn eerste jaar gedaan door middel van het vervullen van de functie PR & Sponsoring in de introductiecommissie, een plaatsje te nemen in de sjaarscommissie en het hier en daar helpen bij activiteiten. Ik heb het zo naar mijn zin in Nijmegen en bij sv. STURAD, dat ik hier in mijn tussenjaar niet weg wil. Sterker nog, ik ben gevraagd om de functie PR & Sponsoring in het 56e bestuur te vervullen, en deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Ik heb er dan ook onwijs veel zin en hoop dat wij als nieuw bestuur, er een mooi jaar van gaan maken.
Oud-besturen