Disputen

Herendispuut RAS

De afkorting RAS staat voor Religiosa Amicorum Sodalitas ook wel ‘genootschap der vrienden’. RAS is als jaarclub begonnen en sinds 2011 een dispuut. RAS begon als een gemengd dispuut maar is in maart 2014 een Herendispuut geworden. Op dit moment bestaat RAS uit 18 mannen. Elke woensdagavond komen ze samen in café Goossens op de grote markt in Nijmegen. Naast de woensdagavonden ondernemen ze tevens vele activiteiten, zoals een weekend weg, poolen en een bezoek aan een escape room. Ben jij benieuwd naar het Herendispuut RAS dan kan je altijd langskomen op woensdagavond vanaf 20:00 uur om een gezellig praatje te maken!

Volg Herendispuut RAS ook via Facebook!

Damesdispuut Hestiya

Op de ALV van 1 maart j.l. is damesdispuut Hestiya doorgestemd als volwaardig dispuut van sv. STURAD. Damesdispuut Hestiya is opgericht in 2018 en dus het jongste dispuut van onze mooie vereniging! Hestiya staat voor de godin van vuur en daarmee vooral het huiselijk haardvuur. Bij Hestiya draait het om goede vriendschappen, veel lachen en liters wijn. Op dit moment bestaan zij uit 10 gezellige meiden en ondernemen zij veel activiteiten met elkaar. Denk hierbij aan samen eten, festivals en feesten bezoeken, cocktail workshops of lasergamen. Je kan damesdispuut Hestiya elke woensdag vanaf 20:00 uur vinden in Bar Ruygh aan het Koningsplein in Nijmegen. Ben je benieuwd naar Hestiya, kom dan gerust een keertje langs! Ze zijn te herkennen aan de dispuutskleding.

Gemengd dispuut Je Ne Sais Pas

Je Ne Sais Pas, ook wel JNSP, telt op dit moment 15 leden. JNSP is opgericht in 2009 en zijn elke woensdagavond vanaf 20:00 uur te vinden in het Bascafé. Buiten deze avonden wordt er tevens veel samen gegeten en ondernemen ze leuke activiteiten. Hierbij kan je denken aan een weekend weg, OER-dag en paintballen. Mocht je interesse hebben, kan je altijd op woensdagavond even langskomen. JNSP is te herkennen aan hun dispuutskleding.

Volg dispuut JNSP ook via Facebook!