Sv. STURAD Introductiekamp 2016

Studentenvereniging STURAD is in het begin van het nieuwe studiejaar, tijdens de introductieweken, erg actief bezig om nieuwe eerstejaars op te vangen en zich thuis te laten voelen in Nijmegen. Voordat de studie begint houden we daarvoor elk jaar een introductiekamp, waar leden en aankomende eerstejaars elkaar kunnen leren kennen en waar we net voordat het serieuzere werk begint nog een geweldige week feest hebben. Dat is absoluut een leuk begin van je studie!

Op dit kamp leer je jouw toekomstige medestudenten van de HAN kennen op een ongedwongen en gezellige manier. Door dit introductiekamp heb je uiteraard een voorsprong tijdens de officiële introductieweek van de HAN en start jij je studentenleven op een ontzettend leuke en uitdagende manier!

Het introductiekamp van 2016 vind plaats van 22 t/m 26 augustus in een zonnige en zuidelijke plaatsje in Nederland. Op deze pittoreske locatie wordt dit ludieke introductiekamp neergezet. Tijdens het introductiekamp staat gezelligheid en het kennis maken met studenten die, net als jij, meer uit hun studietijd willen halen voorop!

Commissie

Het jaarlijkse introductiekamp wordt georganiseerd door de introductiecommissie van Studentenvereniging STURAD. Elk jaar hebben zij voor de studenten van de HAN een onvergetelijk kamp georganiseerd.

> Commissie

Thema

Elk jaar heeft het introductiekamp van sv. STURAD een thema. Het thema van dit jaar is Gotta watch them all!. Voor meer informatie over de studentenvereniging kan je de website van STURAD raadplegen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over het introductiekamp, stuur dan een even e-mail via onze contactpagina.

De flyer:
IC Flyer 2015

> Contact
> STURAD.nl