Introductie

Sv. sturad Introductiekamp 2016

Studentenvereniging sturad is in het begin van het nieuwe studiejaar, tijdens de introductieweken, erg actief bezig om nieuwe eerstejaars op te vangen en zich thuis te laten voelen in Nijmegen. Voordat de studie begint houden we daarvoor elk jaar een introductiekamp, waar leden en aankomende eerstejaars elkaar kunnen leren kennen en waar we net voordat het serieuzere werk begint nog een geweldige week feest hebben. Dat is absoluut een leuk begin van je studie!

Klik op de link hieronder om naar de website van het Introductiekamp te gaan. Het introductiekamp van 2016 vond plaats op 18 t/m 21 augustus.

> Website Introductiekamp

HAN Intro

De week na het Introductiekamp organiseert de HAN mede in samenwerking met sv. sturad voor alle eerstejaars een aantal activiteiten in Nijmegen en op de Hogeschool, zo wordt er bijvoorbeeld ‘geautopropt’. Sv. sturad organiseert in deze week vooral ´s avonds gezellige activiteiten zoals een voor alle nieuwe studenten in Nijmegen, zoals een knallend feest in El Sombrero, een reünie van het IC en een barbecue.

> HAN Intro