HAN- intro februari

Nieuwjaarsborrel
11 januari 2018
Dispuutsactiviteit – Beerpong
21 februari 2018
Toon alles

HAN- intro februari

intro2

De interactieve STURAD-pubquiz is door Han intro’cie georganiseerd. Café van Buren stroomde vol met nieuwe HAN- studenten. De groepjes werden onder het genot van een biertje al snel gevormd en er zijn creatieve teamnamen bedacht.  Ding ding ding de LUL, Great panters, HR toppers, Vruuger was alles beter, BIER, ATM, wij zijn enthousiast en zooitje geregeld streden tegen elkaar. De groepjes konden extra punten verdienen door mee te doen met de volgende activiteiten: borrelnoten battle, wandelende mummie, zure hap, atten op z’n boers, creatief met slagroom en ballon neuken.

Na een korte pauze met een lekkere borrelhap werd de pubquiz voorgezet. Nadat alle punten verzameld waren, kon de winnaar bekend worden gemaakt. Ze werden naar voren geroepen door het nummer “We are the champions”. Team BIER kreeg een toepasselijk prijs, namelijk één meter bier!  Het middagprogramma werd afgesloten met de welbekende dans op het nummer “Das Rote Pferd”.  

 

Na het middagprogramma zijn we naar de Waagh verplaatst. Er stond een heerlijk drie-gangendiner op ons te wachten. De nodige biertjes werden al gedronken. De ene student lag al op tafel te slapen, de ander tikte een liter bier weg. Na de Waaghhap genuttigd te hebben zijn we begonnen met de beruchte kroegentocht. Café Daen stonden de eerste shotjes al klaar. Bij Café Tout werd het intro lied “Ik moet zuipen” geïntroduceerd. TKB, Bascafé en Fuik vloeide het bier rijkelijk. We sloten de kroegentocht af met de die-hards bij Café van Rijn!  

  HAN-intro'cie bedankt voor de geslaagde dag!