Kerstborrel

Sinterklaasborrel
7 december 2017
Nieuwjaarsborrel
11 januari 2018
Toon alles

Kerstborrel

Kerst kan niet gevierd worden zonder een sv. STURAD kerstborrel. Iedereen had zijn best gedaan zijn foute kersttrui uit de kast te halen. Café van Rijn werd na de eetacties gevuld met een perfect kerstsfeertje. Laat de kerstborrel maar beginnen!

Als verrassing stond er bij de ingang een welkomstdrankje te wachten, namelijk; Glühwein! Kerstlekkernijen waren ook aanwezig voor de nog hongerige onder ons. De biertjes gingen er naast de glühwein goed in. De borrel was tevens een goede gelegenheid om weer even bij te kletsen, alle (gewaagde) kerstplannen te bespreken en voor vele te proosten op de welverdiende vakantie.

Café van Rijn was goed druk en de tijd ging snel voorbij. We hebben naarmate de tijd steeds mooie dansmoves voorbij zien komen op de oh zo goede kersthitjes. Ja, sv.STURAD heeft er een paar talentjes tussen zitten. Laten we zeggen dat de kerstborrel een geslaagd feest was zo net voor de kerstdagen!

Sv.STURAD wenst iedereen fijne kerstdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Op veel meer borrels en feestjes, proost!