RAGweek en barcontest 2017

Broers en zussen avond 2017
23 maart 2017
Toon alles

RAGweek en barcontest 2017

Tijd om geld op te halen voor het goede doel! Sv. STURAD deed namelijk mee aan de RAGweek en onze activiteit stond gepland op maandag 13 maart. Daarnaast hadden wij ook onze barcontest bij de Malle Babbe, die avond tapten onze eigen leden de biertjes achter de bar. Het thema van de avond was STURAD in het wild en nadat de kroeg wild versierd was, kon de avond beginnen!

Om 9 uur stond er een gezellige pubquiz klaar waar fanatiek aan mee werd gedaan. Wisten onze leden de Latijnse naam van Nijmegen en konden zij vertellen hoeveelste editie dit van de RAGweek was? Uiteindelijk was het team van Stefan en Victor slim genoeg en stond er voor hun een meter bier klaar. Alsof de leden al niet genoeg vermaakt waren, was er ook nog de beruchte STURAD veiling. De leukste items stonden klaar om geveild te worden door onze eigen veilingmeester Wesley. Zo kon je een avondje borrelen met RAS, bubble voetbal met JNSP of een date met een bestuurslid veilen.

Al met al was de veiling een enorm succes en hebben we een heel mooi bedrag opgehaald voor de RAGweek. Tijdens deze memorabele avond hebben de leden die achter de bar stonden van de Malle Babbe ons goed voorzien van het goud gele gerstenat en is de avond, zoals veel van onze avonden, tot de late uurtjes doorgegaan.