Bestuur

Huidig bestuur (Bestuur ’16-’17)

Voozitter: Merel de Hertog
Ik ben Merel den Hertog, 18 jaar oud en zit op dit moment in mijn tweede jaar van de opleiding HBO-Rechten. Via STURAD heb ik ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen en hele leuke contacten kunnen leggen. In mijn eerste jaar bij STURAD ben ik actief geweest binnen de Akcie. Deze commissie organiseert voornamelijk de feesten en borrels. Ik merkte toen al snel dat ik het onwijs leuk vond om mezelf voor de vereniging in te zetten. Daarnaast ben ik in dit verenigingsjaar naast het voorzitterschap ook actief in de Sjaarscie, deze commissie organiseert de activiteiten in het begin van een nieuw verenigingsjaar voor de nieuwe leden. Op die manier leer je een hoop nieuwe leden kennen en de leden jou, waar ik onwijs veel plezier uithaal. Het plezier die ik haal uit de vereniging is één van mijn voornaamste redenen geweest om dit jaar een rol te vervullen binnen het bestuur. Ik kijk er heel erg naar uit om met de andere bestuursleden een top jaar neer te zetten en heb er onwijs veel zin in!
Vice voorzitter: Iris Graven
Hallo, ik ben Iris Graven. Ik ben 19 jaar en ik zit in het 3e jaar van mijn opleiding Verpleegkunde. Ik heb super veel zin om mijn functie als vicevoorzitter binnen het 55e bestuur der sv. STURAD uit te voeren. Dit is tevens ook mijn 3e jaar binnen deze studentenvereniging. In mijn 1e jaar heb ik mij ingezet voor de introductiecommissie als secretaris. Helaas moest ik mij in het 2e jaar focussen op school, maar heb ik wel geholpen tijdens de HAN-introcie en bij andere kleine dingen. Toen realiseerde ik mij dat ik meer voor de vereniging wilde gaan doen en besloot ik om mij hiervoor in te zetten. Tijdens de HAN-intro ben ik zelf lid geworden van sv. STURAD en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad!
Secretaris: Katina Kaag
Ik ben Katina Kaag en ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding Facility Management op de HAN. Toen ik in Nijmegen kwam wonen ben ik tijdens de introweek lid geworden van sv. STURAD. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel leuke feesten heb mogen meemaken en veel nieuwe mensen heb leren kennen. Sv. STURAD is zeker een goede toevoeging aan mijn studententijd. Afgelopen jaar heb ik binnen de vereniging het introductiekamp georganiseerd als secretaris. Dit is mij erg goed bevallen en ik vond het leuk om op deze manier wat voor de vereniging te betekenen. Dit jaar ga ik de functie secretaris in het 55ste bestuur der sv. STURAD vervullen. Ik kijk uit naar een leerzaam en gezellig bestuursjaar. Ik heb er erg veel zin in!
Penningmeester: Wouter van Beurden
Ik, Wouter van Beurden, zal binnen het 55e bestuur der sv. STURAD de functie Penningmeester vervullen. Ik ben 21 jaar oud en tweedejaars Facility Management student aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vorig jaar zeer actief geweest binnen de vereniging, waardoor ik uiteindelijk ben gevraagd om een functie binnen het bestuur te vervullen. Doordat ik bijna elke week op donderdag in onze kroeg stond, de Malle Babbe, heb ik uiteindelijk besloten om op kamers te gaan. Dat komt zéér goed van pas omdat we veel leuke activiteiten, borrels en feesten hebben binnen onze studentenvereniging. Tevens ben ik ook actief in een jaarclub met 4 andere tweedejaars, Convivium. Een hechte groep vrienden die actief zijn binnen veel commissies en allemaal hun steentje bijdragen. Hopelijk kunnen we sv. STURAD laten groeien tot een nog grotere vriendengroep dan dat het op dit moment al is!
Coördinator Commissies: Roel van den Hanenberg
Wie ben ik? Ik ben Roel van den Hanenberg, 20 jaar oud en ben sinds 3 kwart jaar een gelukkige inwoner van de leukste stad van Nederland. Ik zit nu in het 2e jaar van mijn studie bedrijfseconomie aan de HAN te Nijmegen. Hiervoor heb ik een jaar in Amsterdam gestudeerd, maar dat was het hem gewoon net niet, ik miste iets. En sinds ik hier studeer, weet ik wat: namelijk Nijmegen en sv. STURAD. Omdat ik me vorig jaar heb ingezet voor een commissie binnen STURAD en verder ook heel actief was binnen de vereniging bij andere activiteiten, en niet te vergeten veel vriendschappen heb opgebouwd, heb ik er niet lang over na hoeven denken toen ik voor het 55e bestuur der sv. STURAD gevraagd werd. Het leek me een super toffe volgende stap om te maken en daarnaast ook een hele leerzamer en leuke. In het 55e bestuur bekleed ik de functie als Coördinator Commissies. Ik hoop dit jaar met mijn mede bestuursleden er een geweldig jaar van te maken, waarin we veel mooie momenten mogen beleven, maar vooral ook iets moois voor sv. STURAD kunnen betekenen.
Functionaris Pr & Sponsoring: David Mook
Mijn naam is Mook, David Mook. Ik ben 20 jaar oud en tweedejaars student Facility Management en ben ook net zo lang lid van STURAD. Maar daarnaast ben ik ook een fanatieke voetbalfan en ben ik elke zondag op de voetbalvelden te vinden. Vorig jaar heb ik mij in de Sport’cie ingezet voor STURAD en dat vond ik dusdanig leuk dat ik dit jaar meer wilde doen, namelijk plaatsnemen in het 55ste bestuur der s.v. STURAD. Ik ga mij dit jaar bezig houden met de PR & Sponsering van onze mooie vereniging. Naast het onderhouden van onze huidige relaties hoop ik veel nieuwe sponsoren te vinden en contacten te leggen om zo STURAD nog beter op de kaart te zetten in Nijmegen.