Bestuur

Huidig bestuur (Bestuur ’18-’19)

Voozitter: Melissa Gosen
Spontaan, vastberaden en doelgericht... Mijn naam is Melissa en dit is mijn tweede jaar bij sv. STURAD. Ik studeer de opleiding Learning & Development in Organisations. Vanaf het begin wist ik al dat ik in het bestuur zou willen. Ik ben altijd al iemand geweest die de touwtjes in handen neemt, dus vandaar mijn functie als voorzitster. Voor mij is het binnen STURAD een actief jaar geweest. Ik heb in de Han introcommissie gezeten en ik heb veel donderdagavonden de goudgele rakkers in Van Rijn goed genuttigd. Daarnaast heb ik binnen STURAD in een korte periode met sommigen een super goede band gekregen. Daardoor is mijn hart voor STURAD alleen nog maar groter geworden. Samen met de rest van het 57ste bestuur gaan we er voor zorgen dat de leden van de vereniging weer een topjaar hebben!
Vice-Voorzitter: Tobias Laurens
Een korte introductie, Ik ben Tobias, 21 jaar jong en aankomend jaar word mijn vijfde jaar als lid van sv. STURAD. Ook zit ik momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding bedrijfskunde. De afgelopen jaren heeft sv. STURAD veel voor mij betekend; vele nieuwe vrienden leren kennen, geweldige avonden beleefd, diverse activiteiten mee mogen maken en een prachtige jaarclub opgericht. Dit jaar is het tijd om wat terug te doen. Met een geweldige, grote groep nieuwe leden, en natuurlijk met alle huidige leden zullen we van dit jaar, een geweldig jaar maken. Samen met mijn medebestuursleden zullen we dag in dag uit klaar staan voor de vereniging om met onze passie en trots te zorgen voor een onvergetelijke tijd!
Secretaris: Nico Küppers
Hoi! Mijn naam is Nico Küppers, ben 21 jaar en zit momenteel in het derde leerjaar van de opleiding Facility Management. Inmiddels woon ik alweer twee jaar in het prachtige Nijmegen. Vorig jaar ben ik nadat ik tijdens de HAN-intro mentor ben geweest lid geworden van sv. STURAD. Ik kende toen vrij weinig mensen naast mijn toenmalige klasgenoten. Dankzij STURAD heb ik toen een hoop leuke mensen leren kennen. Afgelopen jaar kreeg ik de vraag of ik een bestuursfunctie binnen STURAD wou gaan vervullen. Uiteindelijk na de vakantie heb ik toegezegd dat ik dit graag wil gaan doen. Samen met mijn medebestuursleden gaan ik er dit jaar een top jaar van maken!
Penningmeester: Remco Celen
Hallo allemaal! Mijn naam is Remco Celen en ik ben drieëntwintig jaar oud. Ik woonde eerst in Oploo, maar tegenwoordig niet meer weg te slaan uit Nijmegen. Ik zit in mijn vierde studiejaar Accountancy, wat als goede basis dient voor penningmeester. Tijdens mijn eerste studiejaar ben ik mee geweest met het befaamde IC en tot de dag van vandaag heb ik daar geen spijt gehad. Dit betekent dat ik alweer drie jaar lid ben van STURAD. Tijdens deze tijd heb ik me op verschillende fronten ingezet, zoals bij de Akcie en PRcie. Wat gaat de tijd toch snel als je plezier hebt. Wat STURAD voor mij betekent is maar moeilijk te beschrijven. Toch omschrijf ik het als een ´vriendengroep´, waarbij je vrienden maakt voor het leven, hele gekke avonden beleeft die altijd eindigen met chickenwings en vooral veel mooie verhalen maakt voor later. Ik voel me vereert om samen me de andere bestuursleden het 57e bestuur der sv. STURAD te zijn. Laten we er samen een top jaar van maken!
Coördinator Commissies: Hannah Voorn
Heeihee! Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Hannah Voorn en ik ben 18 jaar. Sinds vorig jaar studeer ik Medische Hulpverlening en ben ik ook op kamers gegaan in het gezellige Nijmegen. Nadat ik als eerstejaars zelf had deelgenomen aan het introductiekamp van sv. STURAD had ik al gelijk een band met veel leden. Om deze reden ben ik erbij gekomen. Na een heel leuk actief STURAD jaar heb ik dan ook in de introductiecommissie gezeten en heb ik het introductiekamp van 2018 georganiseerd. Toen ik gevraagd werd om bestuur te gaan doen, heb ik dan ook “ja” gezegd. Nu ben ik beSTUuRAD en ga ik de mooie functie Coördinator Commissies vervullen. Dit jaar ga ik met de commissies hard aan het werk om een tof verenigingsjaar neer te zetten, waarbij iedereen mooie momenten kan gaan beleven.
Functionaris PR & Sponsoring: Lieven van den Heuvel
Hallo allemaal! Mijn naam is Lieven van den Heuvel, 25 jaar en ik ben eerstejaarsstudent Sportkunde-Management. Nijmegen is altijd mijn stad geweest, bijna heel mijn leven heb ik hier in de buurt gewoond en sinds twee jaar woonachtig in de ‘’oudste stad van Nederland’’. Tijdens een doorsnee donderavond stappen ben ik een bekende tegengekomen die al lid was van sv. STURAD. Hij vertelde over de vereniging, ik werd enthousiast en ook lid. Inmiddels ben ik drie jaar verder en heb ik veel mensen leren kennen. Het mooie aan sv. STURAD vind ik de combinatie tussen de gezelligheid en mogelijkheid om je op diverse fronten te kunnen ontwikkelen. Zo ben ik vorig jaar actief geweest binnen de Webcie en de PRcie. Nadat ik de vraag kreeg om in het bestuur te komen, was de keuze voor Functionaris PR & Sponsering snel gemaakt. Ik wil met het bestuur en met de hele vereniging er een prachtig jaar van maken, ik heb er zin in!
Oud-besturen