Bestuur

Huidig bestuur (Bestuur ’20-’21)

Voorzitter: Mariët van Beek
Mijn naam is Mariët, ik ben 18 jaar en dit is mijn tweede jaar bij sv. STURAD. Ik ben in mijn eerste jaar mee geweest op het introductiekamp ben toen meteen lid geworden van deze geweldige studentenvereniging! Ik was vrijwel elke donderdagavond aanwezig bij Café van Rijn en ben toen ook bij de Akcie en bij een dispuut gegaan. Na een geweldig jaar met veel nieuwe vriendschappen en leuke herinneringen, heb ik nu de eer om een functie als voorzitter in het bestuur op me te nemen. Ik heb er veel zin in en natuurlijk gaan wij als bestuur er voor de leden weer een geweldig jaar van maken!
Vicevoorzitter: Manon Eg
Mijn naam is Manon, 18 jaar en dit is mijn tweede jaar bij sv. STURAD. Toen ik vorig jaar mee ging op introductie kamp had ik nooit verwacht het meteen zo leuk te hebben, zoveel nieuwe vrienden te maken en zo erg welkom geheten te worden. Het was voor mij na een geweldige week dan ook meteen duidelijk dat ik lid wilde worden van de vereniging en sindsdien was ik regelmatig op donderdag avond te vinden in Café van Rijn. Na een geweldig jaar te hebben gehad, heb ik nu de eer om me als vicevoorzitter in te zetten voor de vereniging en daar kijk ik heel erg naar uit. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen met het hele bestuur er een heel leuk en mooi jaar van gaan maken!
Secretaris: Katrien Vet
Hoi! Mijn naam is Katrien Vet, 20 jaar en zit sinds februari 2020 bij sv. STURAD. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Ik ben bij sv. STURAD terecht gekomen doordat ik zocht naar een gezellige studentenvereniging in Nijmegen. Persoonlijk wilde ik graag bij een vereniging zonder verplichtingen en voor mij kwam deze het gezelligst over. Ik kende nog niemand binnen sv. STURAD, maar vanaf het eerste moment voelde ik me meteen welkom. Ik heb er na de eerste avond meteen vrienden aan over gehouden, waardoor ik ondanks Corona nog steeds actief lid kon zijn. Na nog wat leuke avondjes meegemaakt te hebben heb ik besloten de rol van Secretaris op me te nemen binnen het bestuur. We hopen er ondanks Corona nog een mooi jaar van te kunnen maken en daar heb ik alle vertrouwen in!
Penningmeester: Paul Teerink
Hoi! Mijn naam is Paul, ik ben 20 jaar oud en mijn roots liggen in de Achterhoek. Vandaag de dag studeer ik geschiedenis aan de HAN, dit bevalt en is (meestal) leuk. Tijdens de cantus van vorig jaar ben ik lid geworden van deze prachtige vereniging. Sinds dien ben ik vrijwel altijd actief geweest tot op de dag van vandaag. Afgelopen jaar heb ik een halfjaar de functie van vicevoorzitter bekleed, dit omdat een ander bestuurslid onverwachts wegviel. Dit heb ik met veel plezier gedaan en is dan ook de rede dat ik er nog een jaar achteraan plak. Ook heb ik in de Introductiecommissie gezeten, dit was van korte duur aangezien het hele feest helaas niet doorging. Aankomend jaar heb ik weer veel energie om mij keihard in te zetten voor de vereniging en er een top jaar van te maken. Vo!
Coördinator Commissies: Simone van Breda
Hoi! Mijn naam is Simone van Breda, 19 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van de studie ergotherapie aan de HAN. Dit is tevens ook mijn tweede jaar bij sv. STURAD. Het afgelopen jaar ben ik zeer actief geweest binnen de vereniging, waarin ik vele donderdagavonden door heb gebracht in café van Rijn, in de Weekendcie heb gezeten en ik vrijwel bij iedere activiteit aanwezig ben geweest. Ik ben vorig jaar mee gegaan met het introductie kamp en vanaf dat moment heb ik mezelf meteen ingeschreven. Ik merkte al snel dat er een hele goede sfeer binnen de vereniging hing en ik goed kon opschieten met verschillende leden. Na een geweldig eerste jaar heb ik nu de kans gekregen om het stokje van het oude bestuur over te nemen als coördinator commissies. Ondanks dat dit jaar een ander bestuur jaar zal worden dan normaal, ben ik er van overtuigd dat we als nieuw bestuur er toch nog een mooi jaar van kunnen maken.
Functionaris PR & Sponsoring: Marijke Reussing
Hoi! Ik ben Marijke, 21 jaar en ben nu inmiddels al weer 3e jaar voeding en diëtetiek student. Dit is mijn 2e jaar bij STURAD. Tijdens mijn eerste studie jaar ging ik ook op kamers wonen en na het behalen van mijn eerste jaar vond ik dat het tijd was om wat meer gezelligheid op te zoeken in Nijmegen. Hierdoor heb ik besloten om mij in te schrijven voor het IC van sv. STURAD. Een keuze waar ik absoluut geen moment spijt van heb gehad. Door STURAD heb ik veel leuke mensen leren kennen die ik anders nooit had ontmoet. Ik heb mij gelijk daarna actief ingezet binnen STURAD. Zo zat ik in de Weekendcie en was ik op vele donderdagavonden in van Rijn en daarna ook bij activiteiten online te vinden. Daarom vind ik het ook erg leuk dat ik dit jaar het bestuur mag doen. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij samen met jullie, ondanks de Coronacrisis, er een super leuk en gezellig jaar van weten te maken.
Oud-besturen