Bestuur

Huidig bestuur (Bestuur ’19-’20)

Voozitter: Marlijn Stunnenberg
Hallo allemaal! Mijn naam is Marlijn Stunnenberg, ik ben 18 jaar. Dit is mijn tweede jaar bij sv. STURAD. Ik zit momenteel in mijn 2e jaar van de opleiding facility management. Ik woon in Haalderen maar woon het eerste deel van dit studie jaar in het gezellige Nijmegen. Nadat ik als eerste jaars mee was gegaan op introkamp en een geweldige week had gehad. Had ik meteen besloten om bij sv. Sturad te gaan. Vorig jaar heb ik het weekend georganiseerd en vond het destijds erg leuk om te organiseren, leiden en plannen en wist toen dat ik graag in het bestuur zou willen. Ik heb vorig jaar veel leuke mensen leren kennen en waarmee ik gezellig op donderdag avond in van rijn sta. Samen met mijn medebestuursleden gaan we er een gezellig jaar van maken en staan we klaar voor de vereniging.
Secretaris: Eline Candel
Mijn naam is Eline, 18 jaar en dit is mijn tweede jaar bij sv. STURAD. Afgelopen jaar ben ik actief lid geweest, waarbij ik vele donderdagavonden door heb gebracht in van Rijn, in de commissie voor eerstejaarsactiviteiten heb gezeten en mee ben geweest als mama op het mooie introductiekamp van STURAD. Zelf ben ik ook bij STURAD terecht gekomen door het introductiekamp. Hier had ik toen al meteen heel veel leuke mensen leren kennen, waardoor ik meteen actief lid werd. Na een jaar veel mooie herinneringen maken, heb ik nu de eer om de functie van secretaris op me te nemen en me op een andere manier in te zetten voor STURAD. We gaan er uiteraard met het hele bestuur weer alles aan doen om er een topjaar van maken!
Penningmeester: Lars Drost
Hoi! Mijn naam is Lars Drost, ik ben 19 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Veenendaal. Energiek, sociaal en oprecht zijn eigenschappen die mij kenmerken. Ik studeer Accountancy aan de HAN in Arnhem. Door een goede vriend en klasgenoot ben ik in aanraking gekomen met sv. STURAD en vanaf moment 1 vond ik het onwijs leuk en gezellig. Vandaar dat ik al gauw lid ben geworden en vrijwel elke donderdagavond te vinden was in de mooiste stad van Nederland. Wat heb ik daarvan genoten. Uiteraard zijn er nieuwe vriendschappen ontstaan en mooie herinneringen overgebleven. Nadat ik dus een heel jaar lang heb mogen genieten van alles wat STURAD te bieden heeft, heb ik nu de eer gekregen om met al mijn energie en creativiteit STURAD nog mooier te maken. Mede dankzij mijn opleiding ben ik van mening dat dit jaar als penningmeester helemaal goed moet komen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat wij als bestuur weer voor alle leden een topjaar neer gaan zetten!
Coördinator Commissies: Lotte Voncken
Hoi, ik ben Lotte, 21 jaar en ik kom uit Nijmegen. Dit jaar wordt mijn tweede jaar binnen STURAD. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding HBO Rechten. Toen ik een jaar geleden lid ben geworden van STURAD, had ik nog geen idee dat de verenging zoveel zou betekenen binnen mijn persoonlijk leven. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt, leuke activiteiten meegemaakt en ben bij een dispuut gegaan, nu ga ik een stapje verder door voor een bestuursjaar te kiezen. Ik ga samen met mijn commissies ervoor zorgen dat dit jaar weer geweldig wordt met veel leuke activiteiten. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in en heb er zin in!
Functionaris PR & Sponsoring: Bram Bekker
Dag allemaal, Mijn naam is Bram Bekker en ik ben 22 jaren oud. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de opleiding voor 2de graads docent biologie. Ik ben in mijn eerste jaar mee gegaan op het intro kamp en heb hier zeker geen spijt van gehad, vandaar dat ik ook mijn derde jaar bij STURAD in ga dit jaar. Ik ben de afgelopen jaren met veel plezier bij de meeste STURAD activiteiten aanwezig geweest, waaronder de gala´s en de batavierenrace waar wij elk jaar aan meedoen. Ik heb in die tijd eigenlijk niet echt actief geholpen met een comissie dus ik ben blij dat ik nu als bestuur iets terug kan doen voor de vereneging. Wij zullen er als bestuur voor zorgen dat dit jaar een super jaar gaat worden!
Oud-besturen