Disputen

Herendispuut RAS

De afkorting RAS staat voor Religiosa Amicorum Sodalitas ook wel ‘genootschap der vrienden’. RAS is als jaarclub begonnen en sinds 2011 een dispuut. RAS begon als een gemengd dispuut maar is in maart 2014 een Herendispuut geworden. Op dit moment bestaat Herendispuut RAS uit 18 mannen. Elke woensdagavond komen ze samen in café Goossens op de grote markt in Nijmegen. Naast de woensdagavonden ondernemen ze tevens vele activiteiten, zoals een weekend weg, poolen en een bezoek aan een escape room. Ben jij benieuwd naar het Herendispuut RAS dan kan je altijd langskomen op woensdagavond vanaf 20:00 uur om een gezellig praatje te maken!

Volg Herendispuut RAS ook via Facebook!

Damesdispuut Hestiya

Damesdispuut Hestiya is opgericht in 2018 en dus het jongste dispuut van onze mooie vereniging! Hestiya staat voor de godin van vuur en daarmee vooral het huiselijk haardvuur. Bij Hestiya draait het om goede vriendschappen, veel lachen en liters wijn. Op dit moment bestaan zij uit 16 gezellige meiden en ondernemen zij veel activiteiten met elkaar. Denk hierbij aan samen eten, festivals en feesten bezoeken, cocktail workshops of lasergamen. Je kan damesdispuut Hestiya elke woensdag vanaf 20:00 uur vinden in Bar Ruygh aan het Koningsplein in Nijmegen. Ben je benieuwd naar Hestiya, kom dan gerust een keertje langs! Ze zijn te herkennen aan de dispuutskleding.

Volg Damesdispuut Hestiya ook via Facebook!

Gemengd dispuut Je Ne Sais Pas

Gemengd dispuut Je Ne Sais Pas, ook wel JNSP, bestaat uit zowel heren als dames. Diversiteit vinden zij belangrijk, dit draagt zeker bij aan de spontaniteit en gezelligheid in deze groep! JNSP is opgericht in 2009, en is daarmee het oudste huidige dispuut binnen sv. STURAD, elke woensdagavond vanaf 20:00 te vinden in Tappers. Naast de woensdagavonden worden er activiteiten georganiseerd voor en door het dispuut en wordt er onderling veel met elkaar afgesproken, denk hierbij aan het bijwonen van een festival en verschillende feestjes met de hele groep! Elk jaar gaat JNSP een weekendje weg, dit zijn de meest legendarische weekenden! Mocht jij dit niet willen missen, en interesse hebben in ons dispuut?  kom dan gerust langs op een woensdagavond! JNSP is te herkennen aan de zwarte polo’s met het groene logo van een vraagteken. Tot snel!

Volg dispuut JNSP ook via Facebook!