Introductiekamp


“Ik kende niemand in Nijmegen. Na een kamp vol feesten en weinig slapen had ik opeens een nieuwe vriendengroep in Nijmegen. De papa’s en de mama’s, je groepje en de activiteiten zorgden er voor dat iedereen elkaar op een leuke manier leerde kennen. Gewoon een fantastisch kamp, zonder vernederingen of ontgroening. ”

Jules van Katwijk - Tweedejaars

 

Over deze week!

De mooiste tijd van jou leven breekt aan, de studententijd! Het schooljaar gaat weer beginnen, nieuwe school, nieuwe mensen en natuurlijk die verloren vakantieliefde die gestopt is met het sturen van berichtjes. Het eerste schooljaar is nooit gemakkelijk. Het legendarische introductiekamp van sv. STURAD is de perfecte manier om aan het begin van je studentenleven nieuwe mensen te leren kennen, waardoor als het echte werk begint, je er niet alleen voor staat. Tijdens dit kamp ga je het mooie Nijmegen verkennen, goudgele rakkers drinken, feesten en het gala ervaren. Dit zijn enkele voorbeelden van deze onwijs gezellig week.

Niets moet alles mag

Daar staat sv. STURAD voor. Wij vinden het belangrijk dat studenten van de HAN een mooie tijd ervaren. Daarom hebben wij een introductiekamp zonder ontgroeningen. Elk jaar gaat gepaard met een overkoepelend thema voor heel het kamp. Je wordt opgedeeld in groepen die hun eigen variatie op het thema hebben. De ouderejaars zullen er voor zorgen dat je deze week absoluut niets gaat missen.

 
 

Ervaring van een eerstejaars

Op kamp gaan leek me de perfecte manier om in een klap veel mensen te leren kennen, en ja, dat was het ook zekersteweten! Door mee te gaan op IC leer je STURAD en de leden op een intensieve manier kennen met daarbij leuke activiteiten, heel veel gezelligheid, dansjes tot je dol wordt, veel te weinig slaap en de nodige biertjes en wijntjes.

Toen we aankwamen werden er verschillende groepjes gemaakt met daarbij andere thema’s. Zelf zat ik in het groepje ‘Bae Watch’ met mijn leuke studenten papa en mama . Zij zorgden ervoor dat er meteen een fijne sfeer hing in de groep en iedereen elkaar persoonlijk leerde kennen. Ook zorgden zij voor een toffe outfit en dat we ook zeker niet vergaten om onze keel te vullen met biertjes. Ik heb heel wat geks mee gemaakt wat ik nooit zal vergeten. Zelf wil ik aankomend jaar weer super graag mee. Hopelijk maakt mijn verhaal jou net zo enthousiast als ik ben en ga je ook mooie herinneringen maken op het toffe kamp van STURAD! Zie ik je daar?

Evy Hattink - Eerstejaars

Extra informatie

Het introductiekamp zal plaatsvinden van 21 tot 24 augustus. Wij kijken er naar uit om jou 21 augustus te mogen ontvangen in het mooie Nijmegen.

Wil je extra informatie, mail dan naar ic@sturad.nl

Klik hier om je ticket te kopen