Studentenvereniging_Sturad_Batavierenrace
Batavierenrace
1 mei 2020
sjaarcie 1

Sjaarcie-tijd

Als je net nieuw bij STURAD bent, is het natuurlijk lastig om snel de hele vereniging te leren kennen. Nu zul je wel denken dat het IC je zoveel levenservaring heeft gegeven dat je wel kunt stoppen met je studie, maar niets is minder waar. Door mee te gaan met de Sjaarcie activiteiten die georganiseerd worden in september leer je pas echt de harde kern van STURAD kennen.
Activiteiten als bowlen, kroegentocht of zelfs de paleizentocht zijn nooit te gek voor STURAD . Kortom, het is een maand lang elke week een variƫrende activiteit in hartje Nijmegen, waar kennismaken (met behulp van een pilsje of een wijntje) met de studentenvereniging centraal staat. Het is dan ook niet geheel onverstandig om een flinke alcohol tolerantie op te bouwen voordat je hier aan mee doet. Maar of je het nou zonder druppel, als een casual drink, of tot het gaatje gaat, de Sjaarcie is de manier om je STURAD genoten te leren kennen. De sjaarcie staat in het teken van het einde van het begin, waarin de deuren open worden gemaakt naar een legendarische tijd bij STURAD.
Twee leden Vrouw
sjaarcie 2

Inauguratie SV STURAD

Vanaf het moment dat je je ingeschreven hebt, is het alleen nog maar een kwestie van wachten op de activiteit die speciaal georganiseerd is voor jou en je mede-NUL. De inauguratie!
De avond ging om 8 uur van start met de legendarische adtwedstrijd. Want het was niet zomaar een adtwedstrijd, de hoofdprijs was de titel ad koning van Sturad! Wonder boven wonder werden er geen barfjes gelegd, terwijl er bier werd ge-adt zoals nog nooit was gezien. Dit jaar was eerstejaars Mika Koenen onoverwinnelijk de snelste, waardoor hij zichzelf vanaf die avond de welbefaamde adt koning der Sturad mocht noemen. Vervolgens gingen alle nullen in groepjes op de bar staan om zichzelf voor te stellen aan de leden van Sturad. Er werd gedanst, ge-adt, Fries gepraat en gezongen, wat er toe leidde dat aan het einde van de avond geen nullen meer waren. Alle nieuwe leden trokken met een Sturad-polo en certificaat als voorwaardig lid de stad in, om de inauguratie te vieren.
Het was voor veel nullen een onvergetelijke avond voor zover ze zich er nog iets van herinnerden, allemaal te danken aan de goede zorgen van het bestuur en de Akcie.
inauguratie 1
inauguratie 4
inauguratie 6 (plat) kopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *