Activiteiten

  Toon alles

  Activiteiten

  Inaugruatie

  De inauguratie


  Na een jouw eerste paar maanden bij SV. STURAD is het dan zo ver: de inauguratie! Een spannend moment voor alle nieuwe leden, omdat dit dé dag is waarop jij een volwaardig lid wordt van STURAD! Een leuke avond vol met gezelligheid die net zoals vele andere avonden eindigt in Café van Rijn.

  De cantus


  Het evenement waar ieder jaar naartoe geleefd wordt, de cantus! Op deze avond haalt iedereen zijn of haar zangkunsten tevoorschijn om er samen een geweldige avond van te maken. Tijdens deze muzikale avond wordt er onder het genot van een pilsje hard meegezongen met moderne hits en oude klassiekers. Dit is een avond die je absoluut niet wil missen!
  Cantus
  Eetactie

  De eetactie

  Studeren kan soms erg vermoeiend zijn. Naast weinig slaap zal ook je dieet langzaam aftakelen. Om dit fenomeen tegen te gaan hebben we bij STURAD een oplossing verzonnen: De eetacties! Eens in de twee maanden zullen een paar ouderejaars ontzettend hun best doen om voor de eerstejaars een topdiner op tafel te zetten. Nadat er is bijgepraat en er een stevige bodem is gelegd is het weer tijd om de avond af te sluiten in café van Rijn.

  De Sjaarcie


  Het introkamp is nog maar net voorbij en de sjaarcie staat alweer om de hoek! Elk begin van het schooljaar geeft STURAD 4 leuke activiteiten om het jaar in te luiden. Gooi jij de sterren van de hemel tijdens het shotjes-bowlen of heb jij de leukste outfit tijdens het themafeest? Bij SV. STURAD kan het allemaal!
  Twee leden Vrouw