Eetacties
1 mei 2020
Studentenvereniging_Sturad_Nijmegen_2020
Ieder jaar wordt er een legendarisch gala der sv. STURAD georganiseerd. “De kleren maken de man” Dit is de avond om de show te stelen! De dames trekken hun mooiste jurk uit de kast en de heren hun mooiste pak. Deze legendarische avond wordt ieder jaar op een andere locatie gehouden. Het gala is een avond waar je in je mooiste kledij onder het genot van een drankje tot in de nacht door kunt feesten.
gala sfeerfoto 2.
gala sfeerfoto 4.
Zoals de Franse auteur Jacques Delile (1738-1813) ooit zei: ͞Le sort fait les parents, le choix fait les amis͟(vertaling: Het lot kiest onze famiie, wij kiezen onze vrienden.)

Deze wijze spreuk kwam daadwerkelijk samen op donderdag 22 maart in Café van Rijn. Hier vond de jaarlijkse broers en zussen borrel van SV STURAD plaats. De Akcie had de avond deze keer in zijn geheel veranderd, dit bleek een waar succes. Een paar statistieken over deze avond.

  • In 2017 was er 1 ouder, dit jaar was er een exponentiële groei van dit aantal.
  • De pubquiz bleek voor de een makkelijker dan voor de ander. Zo waren de vragen voor de STURAD leden natuurlijk een inkoppertje, echter tegen alle verwachtingen in is de pubquiz gewonnen de vriendin van Ilja. Zij bleek een natuurlijktalent te zijn in het beantwoorden van vragen. Gelukkig heeft 1 iemand van STURAD de eer hooggehouden, dit was dan ook onze rots in de branding: Wilempie
  • Tussendoor vond een spannende adtwedstrijd plaats

Wij als Akcie, willen alle aanwezigen, maar natuurlijk de niet STURAD-leden nog net iets meer, bedanken voor jullie aanwezigheid. Jullie waren een toppubliek voor een pubquiz zoals deze!

broer-zus1
broer-zus3

Ieder jaar wordt er een legendarisch gala der sv. STURAD georganiseerd. “De kleren maken de man” Dit is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *